Trip ke Perth, Feb 2019!

Trip kali ni Nadia tukar angin sikit. Kita ke Perth, Australia pula!

Apa yang best, Nadia borong banyak sangat perfume, supplements, Smiggles dan few barangan outlet.
Seronok sangat sebab murah – murah.

Perfume jenama contohnya, anda boleh dapat 50% daripada harga di Malaysia tau.
Dan kebanyakannya perfume @ minyak wangi disana keluaran yang edisi sebelum – sebelum ini.
Bukan latest punya. Biasanya perfume yang macam ni susah dah nak dapat dipasaran kan. Jika ada pun harga lebih kurang RM3xx berbanding dgn di Perth, boleh dapat around RM130 – RM200 (ikut jenama)

Yang lain Nadia suka sangat ke pasaraya kat sana. Seperti Coles, K-Mart, Big W.
Best betul! Bermula barangan makanan, pakaian, barangan rumah, pinggan mangkuk, aduh! Macam nak shopping semua rasanya =)

Pasal makanan pula, Nadia suka sangat Charcoal Chicken!
Makanan arab ada Nasi Beriani. Lauk boleh pilih, sama ada ayam blackpaper @ ayam rempah, dan kambing gril.
Terangkat!
Make sure pergi outlet @ kedai yang ramai orang jadi boleh dapat ayam @ kambing yang baru masak.
Sebab ada 1 hari Nadia pergi kedai yang kurang pelanggan yang datang, jadi makanan tersebut macam kurang ‘ummph’

Hihi itu saja.
Nanti Nadia share lagi k!

Please follow and like us:
error

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1
Hello dear!
How Nadia can help you? :)
Powered by
Product added successful
Scroll to Top